יעל אביטל מהנדסת מזון מהבכירות במשק הישראלי בתחום האפיה, (מהטכניון בחיפה M.Sc), עם ותק של למעלה מ-23שנים בטכנולוגיה של הקונדיטוריה והאפייה. תחומי ההתמחות: פיתוח של מוצרי מאפה מיוחדים (ללא גלוטן ותוספת סוכר, ומופחתי קלוריות), הדרכה מקיפה לקבלת חיי-מדף ארוכים, שימוש נכון בממתיקים לסוכרתיים, מיקרוביולוגיה של מוצרי מאפה ועוד. וכעת: הקורס "הטכנולוגיה שמאחורי האפיה"- קורס חובה למי שעוסק באפיה ורוצה להבין אותה לעומקה. מעניין? צור קשר באתר!
שעות פתיחה
פרטי תקשורת נוספים
שתף כרטיס עסק
יעל אביטל מהנדסת מזון מהבכירות במשק הישראלי בתחום האפיה, (מהטכניון בחיפה M.Sc), עם ותק של למעלה מ-23שנים בטכנולוגיה של הקונדיטוריה והאפייה. תחומי ההתמחות: פיתוח של מוצרי מאפה מיוחדים (ללא גלוטן ותוספת סוכר, ומופחתי קלוריות), הדרכה מקיפה לקבלת חיי-מדף ארוכים, שימוש נכון בממתיקים לסוכרתיים, מיקרוביולוגיה של מוצרי מאפה ועוד. וכעת: הקורס "הטכנולוגיה שמאחורי האפיה"- קורס חובה למי שעוסק באפיה ורוצה להבין אותה לעומקה. מעניין? צור קשר באתר!
חוות דעת הגולשים
תנו דירוג לאביטל יעל - מהנדסת מזון:
שלחו הודעה לאביטל יעל - מהנדסת מזון
כתבו חוות דעת על אביטל יעל - מהנדסת מזון