אביעד כהן: שף בהכשרתו בוגר תדמור,מתעסק מזה שנים בהסעדה ואירועי בוטיק.
מעדניה עם מבחר גדול של כל סוגי הגבינות, חמוצים, סלטים, וכל מיני מוצרים מיוחדים וייחודים. ביצוע על [קרא עוד]
מבחר עוגות ומאפים ביתיים טעימים הנאפים ע"י לימור, בוגרת קורס קונדטוריה מקצועי. הכל נעשה בעבודת יד , [קרא עוד]
ברנרדו עלה לארץ בשנת 1985 ועשה מאז מספר דברים, אך תמיד ברקע התשוקה והאהבה האמיתית שלו הייתה למטבח [קרא עוד]
אירוח דרוזי מקורי קייטרינג מלא אירועים מיוחדים אוהלים והצללות (שאנטי). 15 שנות ניסיון.