ברנרדו עלה לארץ בשנת 1985 ועשה מאז מספר דברים, אך תמיד ברקע התשוקה והאהבה האמיתית שלו הייתה למטבח הארגנטינאי. בכל הזדמנות שהיה עושה אסדו לכל החבר'ה כולם היו משבחים אותו על הבשר. בשנים האחרונות אף עסק בזה כמקצוע שני והפיק ובישל למאות אנשים. לאחרונה החליט לקחת התחביב הזה ולהפוך אותו למקצוע ופתח קייטרינג וחנות לממכר של אוכל ארגנטינאי. ברנרדו מתמחה בהכנת בשר ארגנטנאי, אמפנדס אלוהיים וצ'וריסוס שכל מה שתרצו זה לאכול עוד ועוד.